jomoDer er gudstjeneste hver søndag kl. 10.00 i Københavns Frikirke. Vores gudstjenester foregår i en meget varm, hyggelig og familiær atmosfære med masser af musik. Der er plads til alle.

Søndagscafé

Én søndag om måneden har vi søndagscafé efter gudstjenesten.

Søndagscafé er et trivsels- og fælleskabstilbud, hvor man kan slappe af over en let frokost eller middag efter at have deltaget i gudstjenesten.

Frivillige medarbejdere tilbereder sund og lækker mad og serverer den i hyggelige, uformelle omgivelser i den lille sal i kirkens faciliteter.

Søndagscafé er et ideelt tilbud til dig, som besøger kirken for første gang, og som ønsker at møde kirkens øvrige besøgende og brugere.

Søndagscafé har en vision om, ud over at beværte gudstjenestens besøgende, at støtte projekt "Moldavien", som er en del af kirkens missionsarbejde. Alt overskud går til fattige bønder i frikirker i Moldavien, som både sulter og fryser i de strenge og kolde vintermåneder.