junior

Juniorevent er et tilbud til de børn, som befinder sig i aldersgruppen 9 til 15 år. Der bliver løbende holdt events, som både kan foregå i kirken samt aktiviteter uden for kirken.

Formålet med Juniorevent er at skabe relationer inden for kirken. Vi tror, at det er meningsfuldt at komme i en kirke og have fællesskab med andre kristne. Men vi tror også, det kræver fællesskab, før det føles meningsfuldt at komme i en kirke.

Juniorevent er vores forsøg på at skabe meningsfulde relationer og venskaber inden for kirken såvel som uden for kirken. Juniorevent er for alle børn og teenagere, som er mellem 9 og 15 år – både medlemmer af kirken og børn, som ikke er medlemmer, kristne eller de, som kommer i andre kirker.

Juniorevent handler om at have det sjovt, få nye og spændende oplevelser, få nye relationer og dyrke de venskaber, der er i forvejen eksisterer.

Alle er velkomne, og vi glæder os til at byde nye velkomne. Inviter gerne dine venner med!

Ønsker du at få en uforpligtende invitation til næste event, kan vi kontaktes på mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..