Seniorer

seniorer2

seniorer3

seniorer4

Formålet med seniorarbejdet i Københavns Frikirke er at fremme fællesskabet mellem seniorer og udtrykke taknemmelighed for deres indsats i menighedslivet, samt at skabe begivenheder, hvor man kan invitere naboer eller venner med. Indholdet skal styrke og invitere til tro på Jesus, og der er lejlighedsvis anledning til at modtage forbøn.

Vi har 4 arrangementer om året, hvor vi plejer at være mellem 35-60 personer inkl. medarbejdere. Der er et arrangement forår, sommerudflugt, efterår og julefest, som afholdes i kirkens lokaler på nær udflugten.

Vi mødes kl. 12.30, hvor vi spiser et dejligt varmt måltid sammen, hvorefter vi samles i salen og lytter til den indbudte taler.

Vores indbudte talere kan være så forskellige som Moses Hansen, Ellen Hedelund eller missionær Jacob Sode. Vi har fået demonstreret Jesu lignelser ved hjælp af trylleri, eller Benny Mikkelsen fortalte om vejen fra liv som indbrudstyv til kaptajn i Frelsens Hær. Andre gange er det os selv, der fortæller, hvad Gud har gjort i vores liv.

Om eftermiddagen drikker vi kaffe, og ofte har vi en quiz eller lign. Seniorkoret har også sunget nogle gange. Vi slutter omkring kl. 16, og det koster kr. 75-100 pr. gang.