Vi er en ungdomsgruppe, som er en del af Københavns Frikirke på Frederiksberg.

Vi vil gerne være et autentisk og kærligt fællesskab med plads til hinanden og med Gud i centrum. Vi ønsker, at vores personlige tro på den levende Gud, må afspejles i alle aspekter af vores liv og hverdag og at bringe det med os, der hvor vi kommer.

Vi er et fællesskab, der holder af at være sammen, og vi mødes på kryds og tværs i forskellige settings i løbet af måneden.

Ungdomscellegrupper

Hver anden uge mødes vi i cellegrupper. En cellegruppe består af en mindre gruppe unge, der mødes og deler liv, tro og hverdagens små oplevelser. Vi tror på, at fællesskab med hinanden er vigtigt, og prioriterer cellegrupperne højt. Hvis du har lyst til at blive en del af en cellegruppe, er du velkommen til at kontakte kirkens netværkskoordinator Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Er du mellem 16-23 år, se mere her:

For dig, der er mellem 16-23 år, har vi et eventkoncept på Filippavej!

Vi tror på, at alle skal have et sted at være, hvor de føler sig velkomne. Vi tror på, at alle skal have muligheden for at få regelmæssig "undervisning", der er opbyggende og styrkende. Vi ønsker at skabe en platform, hvor fokusset på Gud og fællesskabet går hånd i hånd, og derfor vil vi som en del af ungdomsarbejdet på Filippavej elske at se alle, der måtte være interesseret i et ca. månedligt ungdomsevent i kirken! Se hvornår på vores Facebook side Filippavejs Unge.

Vi håber, at du vil finde dette event interessant - vi vil nyde at se dig!

Kontaktpersoner: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Er du +24, så læs mere her:

Vi samles ca. en gang om måneden for aldersgruppen +24 år. Denne del af ungdomsarbejdet mødes til aftener med fællesskab og livsrelevant indhold. Vi ønsker ikke at være et sted, hvor du kommer og sætter dig ned, bare for at kunne rejse dig op og gå hjem igen. Vi ønsker derimod at være et sted, hvor du har mulighed for at engagere dig i og med andre unge mennesker. Det bedste sted at være, er der, hvor man har mulighed for at modtage fra andre og give til andre. Se mere på vores Facebook side Filippavejs Unge for information omkring, hvornår vi mødes næste gang.

Hvis du har lyst til at høre mere om os eller de ting, der foregår, er du velkommen til at skrive til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..