Kaniki Bible College i ZambiaKøbenhavns Frikirke er involveret i mange projekter i hele verden; nogle, som vi støtter fast andre, mere efter deres behov.

Vi støtter flere missionærer, der er udstationeret i udlandet. Her er en liste med nogle af dem:

• Alice & Iver Larsen og Wycliffe Bibeloversættere til sabaot-folket på Mt. Elgon i Kenya
  • Charlotte & Johannes M. Petersen og deres medarbejdere på Pilgrims International, Moldova: Arbejder med etablering af kirker, rehabilitering og besøg på skolerne
  • Kaniki Bible University College, Ndola, Zambia er et af de største og længstvarende projekter, vi har været en del af. Kaniki projektet startede for mere end 50 år siden med grundlæggelsen af Apostolic Church in Zambia, som i dag tæller mere end 150 kirker!
  • Kaniki farmen plot 121 blev købt i 1976 og fungerede de først mange år som Kaniki Bible College (KBC). Siden 1983 har det givet mere end 450 zambianere en 2 års college uddannelse. Uddannelsen af ledere på Kaniki Bible College er en væsentlig årsag til den store vækst i antallet af kirker på relativt få år. Skolen blev netop grundlagt på en vision om, at der må uddannes sunde ledere, der kan starte og lede sunde kirker. I 2010 fik KBC godkendelse fra Zambian Ministry of Education til at opgradere til Kaniki Bible University College med en Bachelor uddannelse, som i 2014 kan suppleres med en Master.
  • Baluba Valley Farm er en anden vigtig del af Kaniki Centret og har i mere end 25 år støttet Kaniki Bible College økonomisk i kraft af sin store produktion af f.eks. mælk, kød og bananer.
  • Nyeste tiltag er Jabulani Childrens' Village, som er et børnehjem, der i dag har 4 familiegrupper, klinik, børnehave, syskole og eget savværk.

Ovenstående er på hver deres måde med til at skabe et bedre samfund – og giver bl.a. tilsammen fast arbejde til mere end 150 ansatte og mad på bordet i lige så mange familier i et fattigt land.

Som kirke tror vi på, at Gud hjælper os, når vi beder ham om det. Med denne succeshistorie har Gud bevist for os, at han lytter og handler. Det havde ikke været muligt for vores organisation i Danmark at starte og udvikle et sådant projekt uden Guds hjælp.

Københavns Frikirke er sammen med andre kirker i Kolding, Fredericia, Esbjerg, Middelfart, Hillerød, Helsingør og Lyngby ansvarlige for arbejdet i Kaniki.

Hvis du ønsker mere information om ovenstående projekt eller andre projekter, vi er involveret i, bedes du venligst kontakte os. Så vil vi snarest kontakte dig.