Invitation til menighedslejr 2018

stranden

vandet

opgaver

Traditionen tro samles børn, unge og ældre – hele menigheden - i weekenden d. 31. august - 2. september 2018 i Kongelejren. Lejrens tema er Vores Kirkefamilie.

Send din tilmelding allerede nu.

Program for weekenden

Fra kl. 16.00 - Ankomst
Kl. 16.00-17.30 - Indkvartering og betaling
Kl. 18.00 - Vi vil sørge for kødet til grillen m. tilbehør, så I ikke selv skal tage mad med.

Kl. 8.30 - Morgenmad
Kl. 10.00 - Møde
Kongelejren er spækket med spændende aktiviteter for alle aldre. Hoppeborg til de mindste, fodbold til de vilde, Jacob Viftrup deler sit hjerte, dåb på stranden (som er åben, hvis man ønsker at lade sig døbe) samt arrangement for seniorerne. Vigtigst af alt vil der være sat tid af til at søge Gud for ord til menigheden, samt at bruge tid på at dyrke de relationer, vi så sjældent har tid til at dyrke i hverdagene. Oven i hatten er lørdag aften sat af til festmåltid.

Søndag
Gudstjenesten er flyttet fra Filippavej til Kongelejren. En bus henter alle, der gerne vil med på menighedsudflugt.
Kl. 11.00 - Gudstjeneste
Efter gudstjenesten skal vi nyde vejret og spise frokost, nu vi er på menighedsudflugt. Der kan købes is på Burgerhjørnet, volleyballnettet bliver spændt op, hoppeborgen står stadig, og stranden ligger, hvor den altid har gjort. Det lover til at blive en fantastisk søndag, væk fra byens larm; lad os håber, den bli’r varm. Kl. 16.00 Lejren slutter, og bussen kører hjem.

Bus til lejren både lørdag og søndag

Bussen kører både lørdag og søndag fra Filippavej til Kongelejren. Det koster kr. 100 i alt at tage bussen, uanset om du kun skal med lørdag, eller om du tager bussen begge dage.
Lørdag kører bussen kl. 8.00 og retur efter festmiddagen. Søndag kører bussen kl. 9.00 og retur kl. 16.00 fra Kongelejren.
Bussen kører fra Filippavej 3, 1928 Frederiksberg.

Betaling

Betaling sker på lejren. Husk venligst lige kontanter eller betal med MobilePay. Priserne kan ses nedenstående.

Husk

Sengetøj, håndklæde, badetøj, penge til betaling, gode vandresko, bibel og dit gode humør.

Voksen  Pensionist  Studerende  Børn 7-15 år
Hele weekenden 200,- 150,- 150,- 100,-
En dag 150,- 100,- 100,- 75,-
Børn <7 år Gratis
Bus 100,-

Det koster ikke noget, hvis man kun deltager om søndagen til gudstjenesten.

Vi håber på, at så mange fra menigheden som overhovedet muligt vil med på mini-sensommerferie. Skulle Kongelejrens 110 sengepladser ikke være nok, er der mulighed for at leje et sommerhus tæt på lejren til kr. 3.600 inkl. rengøring for en weekend med plads til 8 personer pr. hus. Man kan eventuelt leje sommerhuset sammen med en anden familie fra kirken, hvis man gerne vil kunne trække sig tilbage for sig selv.

Tilmelding til menighedslejr

Tilmeldingsfrist: senest d. 19. august.

Du er først tilmeldt, når du har modtaget en bekræftelse på din tilmelding.

Skriv venligst navn og aldersgruppe på de tilmeldte personer, samt evt. yderligere bemærkninger.